top of page

Opgericht in 1980

Van oudsher gaat Loonbedrijf John van Pol uit Maria-Hoop de uitdagingen aan die spelen in de agrarische sector; van minimale bodemdruk en 'smartfarming' tot kortere seizoenen en vraag naar meer capaciteit.

 

Loonbedrijf John van Pol is opgericht in 1980. De werkzaamheden begonnen met het hakselen van maïs. In 1990 was Loonbedrijf John van Pol één van de eerste die emissie arm mest injecteerde. Dat gebeurde toen nog met een trekker + tank en eigenbouw zodenbemester 

Schermafbeelding 2021-04-14 om 17.47.46.
IMG_2945.JPG

Meer loonwerkzaamheden

Door de jaren groeide het aantal loonwerkzaamheden gestaag met daarbij ook het aantal medewerkers. Op moment van schrijven verzorgen wij 14 banen. De klanten waarderen de kwaliteit en betrouwbaarheid die het loonbedrijf waarborgt. Een mooi voorbeeld is de moderne werkplaats waar jaarrond twee medewerkers zorgen dat de machines in topconditie aan de werkzaamheden beginnen, en u als klant niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Met meer dan 30 jaar ervaring is het loonbedrijf specialist in het injecteren van drijfmest, verspreiden van vloeibare kalk op taakkaarten en het transporteren van agrarische producten. 

bottom of page